Köpvillkor

Priser

Alla produkter anges i Svenska kronor (SEK).

Moms

I nuläget är denna hobbyverksamhet inte registrerad för moms, då det inte finns krav för det om omsättningen inte överskrider en gräns på 30 000 kr / år.

Betalning

Betalningen sker via Stripes betalningssystem. När ett köp ska genomföras kommer man att bli navigerad till Stripes sida där man kan välja olika betalningsmetoder.

Stripe accepterar:

- GPay

- Kortbetalning: Visa, Mastercard och American Express.

När kunden har slutfört beställningen, skickas en orderbekräftelse till den e-postadressen som har angivits på kassa-sidan.

Läs mer om Stripe här.

Frakt och leverans

Normalt tar det 2-5 arbetsdagar för hantering av nya beställningar. Beställningen skickas med Postnord spårbart paket och det är fraktfritt vid köp för minst 350 kr per beställning. Vid lägre beställningssumma är fraktpriset 49 kronor oavsett storlek och volym. Ett mejl med kollinummer och spårningslänk skickas till dig när beställningen har skickats från mig. Om du inte får mejl efter x antal arbetsdagar som har angetts på ditt kvitto när beställningen har gjorts, kolla i första hand i din skräppost innan du kontaktar mig via epost: me@devina.nu.

I nuläget levereras varor endast till Sverige.

Ej uthämtat paket som returnerat till mig tas en avgift på 49 kronor.

Ångerrätt

Enligt Konsumentverkets distansavtalslag har du rätt att ångra ditt köp. Senast inom 14 dagar efter mottagen beställning behöver du kontakta mig via epost: me@devina.nu. För godkänt retur måste produkten vara oskadad. Du som kund står för frakten och ansvarar för att produkten har paketerat väl.

 

Vid frågor skicka ett mejl till me@devina.nu, och jag svarar vanligtvis inom 24 timmar alla dagar.

varukasse 0 Min kundkasse